Skip to content

Dus Bucal Panasonic – o alegere inteligenta pentru sanatatea ta dentara

Panasonic este una dintre cele mai recunoscute mărci japoneze din lume, acoperind diferite articole electronice precum televizoare, telefoane mobile și, bineînțeles, și irigatoare dentare.
Dacă ești în căutarea unui dus bucal de calitate, atunci ai ajuns în locul potrivit.

Panasonic, unul dintre cei mai renumiți producători de dușuri bucale, oferă publicului său o gamă completă, cu diferite caracteristici menite să-ți ofere cele mai bune opțiuni pentru curățarea dinților și gingiilor, atât acasă cât și în călătorii. În acest articol vei găsi cele mai bune modele marca Panasonic.

Ce-ți poți dori mai mult decât un top al celor mai vândute modele, un tabel comparativ pentru a-ți face o idee despre caracteristicile fiecăruia, recomandări, tipuri, modele și prețuri în ofertă?

Dusuri bucale Panasonic: Tabel comparativ 2023

DusBucal.ComSUPER PRET 💰🤩Recomandare ✅👌Gama Premium ✔️🔝
NumePanasonic
EW-DJ40-W503
Panasonic
EW1411H845
Panasonic
EW1211W845
Panasonic
EW1511W503
Panasonic
EW1611W503
ImagineIrigator Panasonic EW-DJ40-W503, 2 programe, 1 capatIrigator Bucal Panasonic EW1411H845, Acumulator, Curatare Pungi Parodontale, Alb/ArgintiuIrigator Bucal Panasonic EW1211W845, 1400 Impulsuri/min, 2 Duze inclus, Alb/AlbastruIrigator Bucal Panasonic EW1511W503, Acumulator, 5 programe, Alb/ArgintiuIrigator oral Panasonic Ultrasonic Technology EW1611W503 600ml Alb
Evaluare⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
TipPortabilPortabilPortabilPortabilFix
Capete incluse12222
Trepte putere243510
Cap. rezervor165ml130ml130ml200ml600ml
Cumpara Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG Pret eMAG Pret Cel

Irigator bucal Panasonic: Catalog on ofertaVezi mai multe OFERTE in eMAG

Panasonic – peste 100 ani de experienta

Compania a început să producă dușuri bucale încă din anii 1920 și de atunci a continuat să inoveze și să ofere produse de calitate superioară.

dusuri bucale Panasonic

Experiența acumulată de-a lungul anilor le-a permis să dezvolte tehnologii avansate pentru curățarea și îngrijirea dinților, precum și să creeze modele cu diverse caracteristici și funcții pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor diferiților utilizatori. Dușurile bucale Panasonic sunt recunoscute pentru performanța și durabilitatea lor, fiind o alegere excelentă pentru oricine dorește să-și îmbunătățească igiena orală.

Tipuri si modele de dusuri bucale Panasonic:

Compania oferă o gamă completă de dusuri bucale, adaptate nevoilor și preferințelor diferiților utilizatori. În timp ce au reușit să ofere cele mai bune modele, Panasonic fabrică toate tipurile și modele de dusuri bucale. Cele mai bine vândute două categorii de dusuri bucale fabricate de ei sunt:

Dus bucal portabil Panasonic:

dus bucal portabil panasonic

Dus bucal portabil Panasonic este un tip de irigator bucal care este alimentat prin intermediul unui acumulator. Acest lucru îl face ușor de transportat și de utilizat atât acasă, cât și în călătorii.
Dusul bucal Panasonic portabil este compact și ușor de utilizat, fiind potrivit pentru cei care au nevoie de o îngrijire orală eficientă, dar care au un stil de viață activ sau călătoresc des.

Dus bucal fix Panasonic:

dus bucal fix panasonic

Dus bucal fix cu rezervor Panasonic este un tip de dus bucal care vine cu un rezervor de apă încorporat. Acest lucru permite utilizatorului să aibă acces la apă proaspătă și să nu fie nevoie să umple rezervorul în mod constant. Acest tip de dus bucal este potrivit pentru cei care au nevoie de o îngrijire orală eficientă acasă și care doresc să evite necesitatea de a umple rezervorul în mod constant.

Acestea la rândul lor pot fi diferite din punct de vedere al caracteristicilor sale, cum ar fi tipul de mișcare, numărul de impulsuri pe minut, modul jetului de apă, sistemul avansat de filtrare a apei, controlul puterii jetului de apa, si altele. Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile pe care le poți găsi la dusurile bucale Panasonic și care fac din acestea o alegere excelentă pentru îngrijirea orală.

 • Tip mișcare: Dusurile bucale Panasonic au diferite tipuri de mișcare, cum ar fi oscilație, sonică și tehnologie cu ultrasunete. Oscilația se referă la mișcarea de înainte și înapoi a duzei, care ajută la îndepărtarea plăcii dentare și a resturilor alimentare. Sonică se referă la o mișcare rapidă a duzei care creează o undă sonică ce ajută la îndepărtarea plăcii dentare și a resturilor alimentare. Tehnologie cu ultrasunete se refera la utilizarea undelor sonice de înalta frecventa ce ajuta la o curățare mai profundă și eficienă.
 • Mod jet de apă: Dușurile bucale Panasonic au diferite moduri de jet de apă, cum ar fi modul interdental care reduce la minim cantitatea de apă risipită atunci când duza este deplasată, modul air care conține bule fine de aer, air în soft pentru îngrijirea gingiilor. Modul interdental este special proiectat pentru a curăța în mod eficient și precis între dinți, modul air este conceput pentru a curata delicat și pentru a îngriji gingiile, iar modul air în soft este special conceput pentru cei care au gingiile sensibile.
 • Controlul puterii jetului de apa: Dusurile bucale Panasonic au un sistem de control al puterii jetului de apa care permite utilizatorilor sa ajusteze intensitatea jetului în funcție de nevoile lor. Aceasta caracteristică este utilă în special pentru persoanele cu sensibilitate dentara sau pentru cei care doresc să folosească dusul bucal pentru a curata zonele greu accesibile din gura.
 • Sistem de filtrare avansat: Multe dintre dușurile bucale Panasonic au un sistem de filtrare avansat care poate elimina impuritățile din apă, cum ar fi clorul si fluorul, pentru a oferi o apă mai curată și mai sigură pentru îngrijirea gurii. Acest sistem de filtrare poate fi de asemenea util pentru persoanele care au alergii sau sensibilități la anumite substanțe din apa.
 • Impulsuri/minut: Impulsurile pe minut se referă la numărul de impulsuri de apa care sunt emise din duza per minut. Un număr mai mare de impulsuri poate ajuta la o curățare mai profunda.

Irigator bucal Panasonic: Recomandari 2023

Dușurile bucale Panasonic sunt una dintre cele mai bune opțiuni pentru curățarea dinților și gingiilor, atât acasă cât și în călătorii. Aceste irigatoare bucale au caracteristici unice care le fac să se deosebească de alte branduri și modele.
În această listă de recomandări pentru 2023 vom prezenta cele mai bune opțiuni de duș bucal Panasonic, care au fost testate și evaluate pentru a vă oferi cea mai bună experiență de curățare a dinților și gingiilor.

Dus bucal Panasonic ew dj40

 • Irigatorul Panasonic cu 2 programe si 1 capat EW-DJ40-W503 (vezi in eMAG) este un aparat de ultima generatie, proiectat pentru a-ti oferi o curatare profesionala a dintilor si a gingiilor. Cu o presiune constanta de apa, acest irigator iti permite sa atingi fiecare colt al gurii, indepartand placa dentara si bacteriile care cauzeaza probleme dentare.
 • Acesta este soluția perfectă pentru o curățare profundă a gurii. Sistemul de curățare cu jet de apă puternic elimină eficient placa dentară, iar cele 2 programe de curățare adaptate nevoilor tale îți oferă controlul complet asupra experienței de curățare.

Cumpara in oferta dus bucal Panasonic ew dj40:


Irigator bucal Panasonic ew1411h845

 • Irigatorul bucal Panasonic cu acumulator (dus bucal cu acumulator) si curatare pungi parodontale EW1411H845 (vezi in eMAG) este un aparat cu design modern si elegant, care iti va oferi o curatare completa si profesionala a dintilor si gingiilor. Acesta are un acumulator puternic care asigura o utilizare confortabila si o curatare eficienta. In plus, curatarea pungilor parodontale te va ajuta sa previi problemele dentare.
 • Acesta este un instrument de curățare a gurii de înaltă performanță. Acest irigator bucal cu acumulator îți permite să-și cureți gura oriunde te-ai afla, iar curățarea pungilor parodontale te ajută să previ problemele gingivale.

Cumpara in oferta irigator bucal Panasonic ew1411h845:


Irigator bucal panasonic ew1211w845

 • Irigatorul bucal Panasonic cu 1400 impulsuri pe minut si 2 duze inclus EW1211W845 (vezi in eMAG) este un aparat de curatare profesionala a dintilor si gingiilor care iti va oferi o curatare completa si eficienta. Cu 1400 impulsuri pe minut, acest irigator iti permite sa indepartezi usor placa dentara si bacteriile, iar cele 2 duze incluse te vor ajuta sa atingi fiecare colt al gurii. In plus, designul sau modern si elegant va completa cu succes designul oricarei bai.
 • Acesta este un instrument de curățare eficient și ușor de utilizat. Sistemul de curățare cu jet de apă puternic elimină eficient placa dentară, iar cele 1400 impulsuri pe minut asigură o curățare profundă a gurii. Duzele incluse îți permit să-ți adaptezi experiența de curățare nevoilor tale.

Cumpara in oferta irigator bucal panasonic ew1211w845:


Magazin online cu preturi ieftine:

Magazinele online Carrefour, Altex, Media Galaxy, Farmacia Tei si Domo oferă preturi accesibile pentru irigatoarele bucali Panasonic. Indiferent dacă ești în căutarea unui irigator cu 2 programe și 1 capăt, sau unul cu acumulator și curățare pungi parodontale, sau unul cu 1400 impulsuri pe minut și 2 duze incluse, cu siguranța vei găsi cel mai potrivit produs pentru nevoile tale la un preț avantajos.
Acestea însă, sunt doar câteva dintre opțiunile disponibile pentru a-ți achiziționa acest produs.

Chiar și-așa, cele mai bune promoții, oferte și reduceri constante, pe tot parcursul anului, dar mai ales în perioadele de sărbători, Black Friday, Ziua Copilului și altele, le poți găsi la unul dintre cei mai mari comercianți online din România, cum ar fi eMAG, Cel, evoMAG, Elefant și DrMax. Mai jos poți găsi și cele mai bune modele alături de cele mai bune oferte din sector.
Făcând click pe logo-ul magazinului favorit vei ajunge direct in fata celor mai bune oferte online ale acestora.

Dus bucal Panasonic eMAG
Dus bucal Panasonic cel
Dus bucal Panasonic Drmax
Dus bucal Panasonic elefant
Dus bucal Panasonic evomag

Capete dus bucal Panasonic: Rezerva

Capetele dusului bucal Panasonic sau capetele de rezervă sunt accesorii care se conectează la un irigator bucal Panasonic și sunt utilizate pentru a îndepărta plăcile dentare și pentru a curăța întreaga gură. Acestea au o formă specială, care permite accesul în zonele greu accesibile ale gurii, cum ar fi spălarea în jurul dinților și a gingiilor. Capetele de rezervă sunt recomandate a fi schimbate la un anumit interval de timp, pentru a se asigura că sunt curate și eficiente în curățarea gurii.

Este important să se respecte instrucțiunile producătorului în legătură cu întreținerea capetelor de rezerva pentru a se asigura ca utilizarea lor este eficienta. Exista mai multe tipuri de capete dus bucal Panasonic, fiecare având caracteristici și funcții diferite, cum ar fi:

 • Capat pentru curatarea dintilor: acest tip de capat este utilizat pentru a curata dintii și pentru a indeparta placa dentara.
 • Capat pentru curatarea gingiilor: acest tip de capat este utilizat pentru a curata gingiile si pentru a indeparta depozitele de tartru.
 • Capat pentru curatarea limbii: acest tip de capat este utilizat pentru a curata limba si pentru a indeparta bacteriile care cauzeaza respiratia urat mirositoare.

Rezervele pentru dus bucal Panasonic sunt simple schimbatoare pentru capetele dus bucal Panasonic. Ele sunt utilizate pentru a inlocui capetele uzate sau deteriorate, astfel incat sa va puteti bucura de o curatare eficienta si igienica a dintilor si gingiilor.

Pareri si concluzie:

Dușurile bucale Panasonic au primit numeroase păreri pozitive din partea utilizatorilor, datorită eficienței și calității lor. Mulți au menționat că au observat o îmbunătățire a sănătății gingiilor și o reducere a problemelor dentare, după utilizarea acestor dușuri bucale. Designul ergonomic și numeroasele funcții, cum ar fi programele de curățare și capetele de curățare interschimbabile, au fost, de asemenea, apreciate.

Irigator bucal Panasonic (dus bucal) aparat de curatat dintii cu jet de apa

În general, dușurile bucale Panasonic sunt un produs de calitate și recomandate pentru cei care doresc să-și îmbunătățească igiena orală. Concluzia finală este că irigatoarele bucale Panasonic sunt una dintre cele mai bune opțiuni disponibile pe piață pentru a vă ajuta să vă îngrijiți dantura de moda eficienta.

Cumpara in oferta cel mai bun dus bucal Panasonic in raport calitate/pret 2023:Rezumat
Dus Bucal Panasonic – o alegere inteligenta pentru sanatatea ta dentara
Numele Articolului
Dus Bucal Panasonic – o alegere inteligenta pentru sanatatea ta dentara
Descriere
Dacă ești în căutarea unui dus bucal de calitate, atunci ai ajuns în locul potrivit. În acest articol vei găsi cele mai bune modele marca Panasonic. Ce-ți poți dori mai mult decât un top al celor mai vândute modele, un tabel comparativ pentru a-ți face o idee despre caracteristicile fiecăruia, recomandări, tipuri, modele și prețuri în ofertă?
Autor